Kaffe- og madbar

Michael's historie

Du har selvfølgelig gættet det! Det er mig, Michael, der står bag den lille kaffe- og madbar.


Jeg har i mere end 30 år haft en passion for mad - og har lavet mere end de fleste. Og så står godt brød mit hjerte nært!


Min drøm har i mange år været, ikke kun at lave mad til familie, venner og bekendtes fester, men til flere.


Sådan opstod Michael's.


Min ide har helt enkelt været at lave et sted, hvor jeg selv havde lyst til at komme.


Og navnet var lige til: Det er et lille sted, og du vil forhåbentligt opleve, at det både er personligt og uformelt.

Mine tanker og historie

Smagen er vigtig. For det handler ikke kun om at blive mæt og få slukket tørsten. Det skal være en nydelse.


Pladsen er begrænset, og det er mulighederne for, hvor meget jeg selv kan lave, derfor også. Men jeg har gjort mig umage med at finde gode leverandører til al det, jeg ikke selv laver.


Bæredygtighed er vigtigt, synes jeg. Meget er derfor økologisk. Og madspild bliver meget mindre, fordi maden først bliver lavet, når du bestiller.


Vær opmærksom på, at udvalget varierer hen over sæsonen.