Kaffe- og madbar

Læs her om tankerne bag Michael’s.


Det handler lidt om 'historien', men mest om smag, økologi og bæredygtighed.


Velkommen til!

Michael's historie

Michael’s åbnede i 2020, så historien går ikke langt tilbage.

Men bygningen, vi bor i, har en lang historie.

I mange år var det Liselejes rutebilstation med billetkontor og ventesal. Senere har bygningen bl.a. huset både bank, slagter og grøntsagsbutik - og sikkert meget andet. Og de sidste 8 - 10 år, har vores lokale været centrum for ikke mindst kaffe og sandwicher.


Smag

Smagen er vigtig. For det handler ikke kun om at blive mæt og få slukket tørsten. Det skal være en nydelse.

Bæredygtighed er også vigtigt for mig. Meget er derfor økologisk. Men kan vi ikke finde gode økologiske produkter, vælger vi et alternativ. Det gælder for eksempel vores kaffe: Noget af det bedste, der findes, selvom den ikke er økologisk. Men så er den til gengæld bæredygtig på andre områder.

Vi har meget lidt madspild, fordi maden først bliver lavet, når du bestiller. Det bidrager også til bæredygtigheden.

Det, du får, er derfor også helt frisk. Så meget som muligt laver vi selv fra grunden. Og resten gør vi os umage med at finde gode leverandører til.



Udvalget varierer hen over sæsonen. Det giver det mulighed for at bruge råvarerne, når de er bedst. Og så er det jo ikke det samme, vi har lyst til at spise om efteråret som en varm sommerdag.

Mine tanker med Michael’s

Du har sikkert gættet det. Det er mig, Michael, der står bag den lille kaffe- og madbar.

Jeg har i over 30 år haft en passion for mad - og god kaffe. Og godt brød står mit hjerte nært.

Min ide var - helt enkelt - at lave et sted, hvor jeg selv havde lyst til at komme.

Og navnet var lige til: Det er et lille sted, og det er personligt og uformelt. Det er den oplevelse, jeg håber du får, når du besøger os.